Comments [156] 

Snubblade in på vår egen bröllopsblogg... Det är lite mer än två år sedan som vi sist var här inne och skrev ett inlägg. Det är många härliga minnen som väcks till liv när vi läser och tittar tillbaka på vår helt fantastiska resa!

Just nu har vi semester och är nere hos mina föräldrar i Falkenberg. Lyssnar på vår lilla solstråle Hilda som skrattar skönt inne i stugan när morfar busar med henne. Hon är 1,5 år. Född i februari 2008, ca 9 månader efter att vi kom hem från bröllopet :-)

Trots att vi inte har varit så aktiva på den här bloggen på väldigt länge så har vi fortfarande ca.50 st unika besökare om dagen. Vi hoppas och tror att bloggen kan hjälpa några av er med era bröllopsplaner.

Många kramar till er alla!!

Comments [163] 

Söndag hemma i Anderstorp.

Resan hem igår gick bra. Var hemma tidigt igår kväll. Nu ska vi försöka se tillbaka på allt som hänt under vecka och minnas allt.... det underbara, roliga, mysiga och värmen! Ta vara på alla intryck. För veckan har verkligen varit helt underbar, bättre än vad vi vågat hoppas eller önska oss!!!

Vi, Kalle och jag, skulle vilja tacka våra familjer. Våra mammor, pappor och våra syskon med respektive. Våra tre små söta tjejer och Morfar Nisse och Solweig. Tack för att ni följde med oss på den här resan - på vårt bröllop!

Ett stort tack till alla våra mysiga vänner som flög ner till Mallis för att vara med oss på vår stora dag!

Vi vill också tacka alla som skickat lyckönskningar via telegram, bloggen, sms, mail mm!

Nu ser vi fram emot en riktigt trevlig mingelfest på lördag!!

(så fort vi fått ihop alla våra bilder ska vi lägga ut en del i ett fotogalleri, så ni får se fler bilder från veckan)

Comments [305] 

Då har vi varit gifta i lite mer än 24 timmar.... Känns helt underbart!

Dagen igår då, hur var den? FANTASTISK!!!!!!!!!!!

När vi vaknade var vädret inte det bästa... det var mulet och det kom en del regnstänk.... Inte skoj.... Vem kunde då ana att det senare skulle spricka upp och bli det klaraste och varmaste dagen den här veckan.

Strax efter frukost fick vi ett meddelande från Mia som vi blev ombedda att läsa högt. Jag, känslig som jag är började gråta så Kalle fick ta vid. Vi skulle få fler gäster...! Allt vi fick veta var att det var mer än två... Vilka kunde det vara???? Tankarna började snurra direkt...

Strax efter lunch åkte jag och Kalle mot Soller och hårfrisören. Satt där drygt en timma och blev fixad. Sen bar det av mot Son Marriog. Lourdes och hennes kollegor höll på för fullt med att ställa i ordning terassen inför vigseln. Vi kunde räkna till 16 extra stolar.... Var det så många som skulle komma??

Sandra, vår fotograf, tog med oss bort mot en intilliggande trädgård där vi började ta massa bilder. (vilka vi väntar med spänning på!) Precis när vi skulle ta oss tillbaka mot terassen såg vi hur endel kända ansikten gick omkring en bit bort... Lisa Malm, Gustav, Pärlan och Nina för att nämna några... Då först började jag bli nervös. Efter några snabba klunkar vatten började organisten att spela och jag och Kalle kunde gå ner mot terassen och altaret. Där satt våra kära familjer och Emma, Jacob, Fredrik, Sofia, Anna, Lasse, Lisa, Jossan, Lisa, Gustav, Pärlan, Nina, Niklas, Carl-Johan och Marie. När vi skulle lyssna till den första solosången bad prästen att vi skulle vända oss mot pianot, ut från restaurangen kommer då Annie, allas vår Annie! Då bröt jag ihop.... Efter att vi sagt JA till varandra och gett löften och bytt ring fick vi höra ännu en sång av Annie, min favvosång... Your song av Elton John. Har nog aldrig varit så lycklig i helt mitt liv som jag var precis då! Jag tror att Kalle känner likadant!

Efter vigseln, som var ganska kort, vilket var tur med tanke på hur varmt det var... Gick vi alla upp för att dricka lite cava. Vi minglade omkring ett bra tag innan alla våra vänner begav sig tillbaka mot Alcudia och vi/familjen gick ner till terassen igen för att ta del av Bröllopsmiddagen. Där satt vi sen och avnjöt en god trerätters middag och solnedgången! Både tal och telegram hölls under middagen. Tack alla ni som skickat tankar och lyckönskningar till oss via telegram eller inlägg på bloggen!!!

Nu ska jag strax gå ut och njuta av en god grillbuffe (Henke grillar en hel gris!!!) Alla våra vänner är här och har varit över på poolparty hela eftermiddagen!!

Mallis-070524-015.jpg
Alla våra underbara vänner!

Mallis-070524-034.jpg
Vår Präst, Erik Flodberg, från Svenska Kyrkan i Palma.

Mallis-070524-035.jpg
Kalle och jag

Mallis-070524-062.jpg
Fru Ekstrand

Mallis-070524-075.jpg
Herr och Fru Ekstrand efter vigseln

Mallis-070524-109.jpg
Niklas och Kalle svalkar sig med lite cava

Mallis-070524-116.jpg
Brudbuketten var uppskattad.... av Alice och Elin

Mallis-070524-152.jpg
Bröllopsmiddag!

Mallis-070524-154.jpg
Morfar Nisse håller tal

 

Comments [2770] 

Tisdag 22 maj. Imorgon gifter vi oss. Tänk vad tiden gått fort sedan vi bestämde det här för ca ett år sedan....

Igår var Kalle och jag iväg hela dagen. Träffade både Sandra (fotografen) och prästen i Palma. Sen var vi i Soller och träffade Vicky som hjälper mig med håret och Gabina & Lourdes på Moments. Det mesta är klart. Inga stora grejer kvar.... förutom då själva bröllopet.

Igår kväll var vi alla nere i hamnen och åt på en mysig restaurang, Bistro Mar. (tackar Sofia för den rekomendationen!)

Idag, Tisdag, har varit en dag med lite sämre väder. Varmt men mulet. Många av oss har varit nere i Alcudia och gått på marknaden. Eftermiddagen har vi tillbringat i huset, bara haft det lungt och skönt.

Ikväll är det grillning på schemat. Henke och Kalle har varit och handlat massvis med godsaker som vi ska grilla till ordentlligt. Det är lite skillnad på råvarorna här och hemma...

Återkommer troligen först på torsdag, då som fru Ekstrand, om det nu inte blir ett snabbt inlägg med uppdatering om läget imorgon förmiddag.

mallis10.jpg
Petra och Sara

mallis11.jpg
Kvällsmat á la Henke på terassen.

mallis12.jpg
Jocke och Kalle i Jacuzzin kl. 22.27 med en skön vy över det upplysta Alcudia.

mallis13.jpg
Kalle och Elin vid polen, Kalle med en San Miguel och Elin med Tropicana...

mallis14.jpg
Marianne väntar på avfärd mot Bistro Mar, Alcudia centrum.

Comments [84] 

Ännu en underbar dag.

Vi har alla solat och badat mest hela dagen. Haft det riktigt skönt kring poolen. Mycket mer än så har vi nog inte att berätta om... just nu... Vi njuter mest bara av vår semster, det fina och stora huset samt av vädret! Även av mycket go mat och massa go dricka!

Imorgon ska Kalle och jag åka runt hela dagen. Två besök i Palma, hos fotografen samt hos prästen. Vi ska även bege oss till Soller och frisören Vicky samt träffa Gabina från Moments som hjälpt oss med allt.

Här kommer lite bilder....

mallis01.jpg
Vad gör den grekiska guden i vattnet???

mallis02.jpg
Senaste tillskottet i familjen Ekstrand, Emmie gillar också mallis...

mallis03.jpg
Solen är varm, denna platsen svalkar gott...

mallis04.jpg
Barnen gillar bomben...

mallis05.jpg
Våra fyra bilar, 3 Berlingo och 1 Fiat Diabolo.

Comments [178] 

Så var vi äntligen nere på Mallis!

Först åkte vi bil ner till Svågertorp, därefter var det dax att ta tåget över till Kastrup. Efter endel köande på flygplatsen fick vi stiga på Sterlings flight kl. 06:30 till Palma de Mallorca. Flygresan gick jättebra. Våra tre små tjejer skötte sig utmärkt hela flygresan! Nere på Mallis möttes vi av en skön och behaglig värme.

Efter att vi fått ut de fyra hyrbilarna och packat in alla väskor och alla resenärer styrde vi färden upp mot Alcudia. Vi körde direkt upp till huset, lastade av väskorna, sen var det mat för hela slanten som gällde!! In i bilarna igen och ner till Puerto de Alcudia och Burger King. Där åt vi alla som om vi aldrig sett mat innan. Mätta och belåtna var det dags att åka upp och "checka in" i Villa Oscols.

Poolen var det första som gällde för barnen. Den är inte speciellt varm men det störde inte dem. Så hela eftermiddagen har vi alla legat/suttit och slappat vid poolen. Utomhusjacuzzin har vi också testat. Men den är nog allra skönast framåt kvällningen (med en öl i handen).

Nu ska vi snart sätta oss ner alla 17 och äta en god pastasallad.

Sammanfattningsvis kan vi säga att början på den här resan/äventyret har varit bättre än vad vi har kunnat önska oss och vi hoppas att fortsätningen blir likaså!

MENY

KATEGORIER

ARTIKLAR PÅ SIDAN

Två år senare...
Hemma igen
Kalle och Sara Ekstrand
Nedräkningen kan börja
Sköna Söndag
Äntligen!!!

ARKIV

SÖK

ANNONSER

ADMINISTRATION

Sign In